Porchetta kopen Italiaanse porchetta online

Porchetta kopen Italiaanse porchetta online

In deze website kunt u Italiaanse porchetta kopen online

Veilig betalen Paypal

paga-porchetta-con-paypal

Suino razza landraceKoop met vertrouwen en krijgen een gegrild varkensvlees steak klaar om te eten. Je hoeft alleen te verwarmen in de oven als je wilt warm porchetta eten. De verzending van onze porchetta kopen online naar Nederland is 43 € voor een gewicht tot 10 kg. Bestel uw porchetta, die zal aankomen bij u thuis in 48-36 uur.Geniet van de smaak van echte Italiaanse porchetta kwaliteit vervaardigd elke dag in ons laboratorium, met verse, natuurlijke aroma’s en leiders GMO varkens. Reeds een gekookt product Vacuum verscheept klaar om te worden gegeten.

De porchetta in online verkoop is afkomstig van dieren die in Umbrië en zijn allemaal handgemaakt zonder OGM

De klassieke Italiaanse traditionele Romeinse porchetta

Wat is porchetta?

De porchetta is afgeleid varken Vrouwelijk van het levend gewicht van ongeveer 80 kg. De kop varken zonder been van zijn inwendige, op smaak gebracht met kruiden en gebonden op een metalen drager wordt vervolgens bij een temperatuur van 280 graden gestookt met een proces dat kan duren tot vier uur. Ariccia is ‘s werelds hoofdstad van varkensvlees, en dit product is wereldwijd verscheept.

Porchetta kopen Italiaanse porchetta online
Porchetta kopen Italiaanse porchetta online  in Nederland

 

Verzending van Italiaans “porchetta”  in Nederland en in de grote steden Amsterdam en Rotterdam

Kunt u een gebraden in dit contactformulier te bestellen, zullen we een betalingsverzoek naar uw e-mail door paypal voor uw bestelling

Zodra wij uw bestelling ontvangen u contact met u opnemen via e-mail of whatsapp